• Stichting LUSA Cast AMG 2017
  • Cast Zwaar Bestaan 2016
  • Cast ELF 2018

Over ons

Stichting LUSA (Licht Uit Spot Aan) wil iedereen kennis laten maken met de theaterwereld in de breedste zin van het woord. De activiteiten zijn gericht op het ontwikkelen en uitvoeren van theaterproducties. Daarbij vinden wij het verzorgen van workshops, trainingen en opleidingen erg belangrijk.

Zo willen wij het volgende bereiken:
* Vergroten van de bekendheid van de theaterwereld bij een zo breed mogelijk publiek.
* Bevorderen van theater als expressie- en cultuureducatievorm, vooral voor kinderen en jongeren.
* Realiseren van theaterproducties op een artistiek en technisch zo hoog mogelijk niveau, onder begeleiding van een professioneel creative team.
* Met elkaar in contact brengen van en een platform bieden voor ge-interesseerden en experts op theatergebied (regionaal netwerk vormen).

Het bestuur

Birgitta Jansen

Toen Birgitta inmiddels ruim 10 jaar geleden vanuit het Brabantse Tilburg naar Gorinchem verhuisde, kwam zij als danser en dansdocent al snel met Anja in contact. Omdat het 'dans-bloed' kroop waar het niet gaan kon, werd Birgitta's vaste baan aan de wilgen gehangen en ging ze vol voor het lesgeven.

Lees meer...

Anja Rietveld

Anja is al jaren een bekend gezicht in de Gorinchemse dans-, theater- en musicalscene. Als oprichtster van Balletschool Papillon biedt zij kinderen, tieners en volwassenen inmiddels al meer dan vijfendertig jaar de gelegenheid om de meest uiteenlopende dansstijlen te leren.

Lees meer...

Creatieve team

Jessin Oulad-el-Hadj

Jessin studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg waar hij zijn Bachelor- en Masterdiploma Muziektheater behaalde. Tijdens zijn studie volgde hij zanglessen bij o.a. Ingrid Zeegers en Edward Hoepelman en behaalde hij zijn minor in Didactiek.

Lees meer...

Contact

Cavaleriepad 6
4201 MP
Gorinchem

Sponsors

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.