Toen Birgitta inmiddels ruim 10 jaar geleden vanuit het Brabantse Tilburg naar Gorinchem verhuisde, kwam zij als danser en dansdocent al snel met Anja in contact. Omdat het 'dans-bloed' kroop waar het niet gaan kon, werd Birgitta's vaste baan aan de wilgen gehangen en ging ze vol voor het lesgeven.

Dit deed en doet zij onder andere in opdracht van Balletschool Papillon, maar ook op allerlei andere plaatsen in het land. Stichting LUSA profiteert daardoor zowel van Birgitta's creatieve ambities op het gebied van dans en musical, als van haar ervaring als projectmanager. Geen wonder dus dat Birgitta veel werk 'achter de schermen' voor haar rekening neemt, zoals het plannen, begroten en organiseren van de producties. Daarnaast zorgt zij voor alle communicatie, zowel binnen de productieteams als naar de deelnemers, zakelijke partners en andere betrokken partijen.

Meer weten over Birgitta? Kijk op www.footstap.nl.