De kelder van het AMG College huist een boekencollectie, waarin de verhalen lijken te vervagen. Wat hebben deze buitengewone boeken te maken met de 'alledaagse’ leerlingen, wiens aandacht wordt opgeslokt door de digitale bovenwereld? Wie kan dit mysterie tijdig te ontrafelen? Zonder kracht van fantasie zijn er immers geen verhalen meer te vertellen…

LUSA bestaat 10 jaar en viert dat groots in Theater Peeriscoop met deze volledig in eigen beheer ontwikkelde voorstelling. Geïnspireerd op de personages van de eveneens jubilerende Annie M.G. Schmidt levert LUSA een eigentijdse voorstelling af, met zang en dans die juist ook voor wat oudere kinderen en tieners aansprekend zijn. Al zullen de vele verwijzingen naar Annie’s verhalen juist ook de (groot)ouders een lach op het gezicht doen toveren.

Welkom bij de jubileumvoorstelling van Stichting LUSA!

Praktische informatie:
•Zaterdag 25 en zondag 26 november 2017 om 13:30 en 16:30 uur